Wat is team building?

Werknemers zijn essentieel voor een organisatie en teambuilding wordt gebruikt om werknemers te inspireren, motiveren en behouden. Team building activiteiten zijn leuke activiteiten waarbij samenwerking en communicatie centraal staan, wat de sfeer en de cohesie positief beïnvloed. Daarnaast heeft teambuilding een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek.

Ontdek hier het creatieve, kleurrijke en originele team buildings aanbod van WaaW. Waarom creativiteit voor uw organisatie? De belangrijkste troef van een organisatie is het menselijk kapitaal en het creatief vermogen om dingen te bedenken en op te lossen. Door samen te brainstormen en creatief bezig te zijn, leren de collega’s elkaar op een totaal andere manier kennen en worden ze geprikkeld om andere kwaliteiten te ontdekken en in te zetten.

AANBOD

Let’s paint together

Schilderen laat de creativiteit van elke deelnemer de vrije loop. Bovendien is het de ideale manier om expressie te geven aan wat er leeft in een bedrijf. Het onbewuste denkt in beelden, beeldend werken gaat ver voorbij het verbaal -cognitieve aspect en werkt veel meer vanuit het creatieve en intuïtieve.

Let’s paint together kan in een volledig team, maar ook in kleine groepjes waarbij elke groepje een schilderij maakt rond een thema dat ertoe doet. Dat zo samenstellen opdat alle werken samen één mooi geheel vormen. Zo’n samengesteld schilderij verbindt de verschillende teams én siert de receptie of vergaderzaal volledig op! Een waardevolle reminder.

Improvisatie theater

Leer elkaar aanvoelen en aanvullen. In deze teamtraining nemen we jouw team onder de loep. We bekijken rollen, patronen en verhoudingen in het team. Je leert elkaar beter kennen op persoonlijk en op professioneel vlak en gaat op nieuwe manieren in interactie met elkaar.

Deze training is een uitgebalanceerd geheel van groepsoefeningen, individuele denkopdrachten en veel interactieve werkvormen en spel. Er wordt gespeeld, bewogen, gesproken en gebrainstormd.

Er komen veel oefeningen uit het improvisatietheater, want op het toneel gelden dezelfde regels als op de werkvloer: als je goed communiceert, elkaars mening respecteert en nieuwe wegen durft in te slaan, draagt dat uiteindelijk bij aan een beter resultaat. Bovendien schept luchtigheid meer ruimte voor openheid.

Uiteraard is er tussendoor ook veel tijd voor reflectie, het uitspreken van wensen en het formuleren van nieuwe doelen.

Storytelling

WaaW stelt u een unieke teambuilding voor. Een cocktail doordrenkt van samenwerking, creativiteit en fun samen met je team.

Doorheen prikkelende vragen en oefeningen maak je samen met de werkmakkers een unieke story. Jullie worden in subgroepen (4 – 6 personen) onderverdeeld en dienen eerst een scenario te schrijven, gebaseerd op het algemeen onderwerp dat door de teammanager wordt voorgesteld. Voor de creatie van jullie verhaal gaan  jullie, gewapend met de smartphone; pen en papier op pad.

Deze workshop biedt alles voor een ideale teambuilding: creativiteit en samenwerken in subgroepen, het creëren van een collectief kunstwerk in een beperkte periode, de presentatie van jullie resultaten naar de andere teams. Ideaal in Corona tijden om het team in kleine groepjes outdoor samen te kunnen brengen en ook in deze tijden aan cohesie te kunnen werken.

PRAKTISCH

 • Waar?
  Op Mekkerland, gelegen in de groene long van Mariakerke. In combinatie met natuur en spel.
  In Parothea: gelegen in het hartje van Drongen.
 • Duur
  3uur.
 • Deelnemers
  Van 4 tot 25 personen.
 • Prijs
  375 euro+ BTW/workshop
  Voor schilderen en beeldend werken: 7,5 euro persoon extra voor materiaal. Vanaf 6 personen.
 • Contacteer mij
  lut@waawwelzijn.be of 0485/39 81 77.