Wat is individuele groeicoaching?

Leef je meest verrukkelijke en warmhartige leven door te kiezen voor je eigen groei en bloei.  Lekker op ’t gemak de tijd nemen om te investeren in je dromen, je verlangens en jezelf.  Jezelf hervinden. Vertragen om te kunnen stromen. Het worstelen en de blokkades aanschouwen. Achterlaten.
WaaW is jouw bondgenoot tijdens uitdagingen, dromen en struikelblokken op je levenspad.

Ben je klaar voor warme ondersteuning, verhelderende gesprekken, frisse ideeën en nieuwe invalshoeken? JA? Check dan onze verschillende vormen van groeicoaching.  

WERKVORMEN

Groeigesprekken

Gesprekken die ertoe doen.

Koffie of thee, tijd en ruimte. Een zacht tapijtje, een beetje warmte. Een moment van stilte en van ont-moeten en vooral tijd voor jou. Ruimte en aandacht voor jezelf en voor datgene wat voor jou belangrijk is. Op verhaal komen.
Hier kan je vrijuit praten, mag je zijn wie je bent en hier mag je groeien en nieuwe keuzes maken. Samen gaan we op zoek naar verruimende inzichten, helpende gedachten, krachten en manieren om om te gaan met datgene wat je uitdaagt. Ook om op pad te gaan met je dromen en verlangens, ben je welkom.

Coaching in de natuur

STAP VOOR STAP

Samen komen we in beweging. Stap voor stap voelen we terug de verbondenheid met onszelf en met de natuur. Vooral met onze eigen natuur.

Met jouw eigen natuurlijke ritme van groei, loslaten, verdriet en nieuwe lente. Voelen, beleven en contact maken.

De natuur rijkt elementen aan als tastbaar symbool om dilemma’s en gevoelens zichtbaar te maken. Zo kan je op een andere manier naar een uitdaging kijken en tot nieuwe inzichten  komen.

Beeldende groeicoaching

UIT JEZELF

Lekker stil worden. Het geruis van de wereld even uitzetten. Het oordeel buiten laten. Op adem komen. Een thema in het midden van een groot wit blad.  Een vorm. Een hompje klei. Potloden, stiften, verf. Een collage. Natuurlijke materialen. Misschien zacht neuriën, zoemen of zacht zingen.  Misschien, als jij dat wilt een zacht muziekje. En dan jezelf uiten, uitdrukken in beeld of klank. Je innerlijk wereld vormgeven, aanschouwen. Ontdekken wat zich aan jou wil tonen. Toelaten dat iets in jou ontstaat, bestaat.

Voelen, vormgeven en verbaasd verdwijnen in dat wat groter is dan jij .

Wat als er nog veel meer mogelijk is?

Schrijfcaoching

Wat als de meeste boeiend reis die je kan maken de reis inwaarts is? Wil je je eigen landschap van verhalen ontdekken?
Wat heb je te vertellen? Wat wil je ordenen? Waar wil je woorden aan geven?

Of hoe zou het zijn om jouw verhaal te herschrijven? Om een nieuwe  taal en dus een frissere blik te kiezen? Hoe zou jij het vinden om schrijvend te ontdekken wat jouw eigen klank is? Hoe wil je klinken? Hoe kan je jouw verhaal schrijven en herschrijven?

Wat als je jouw talige landschap kon ontdekken? Welke woorden wil je dan doen bloeien als bloemen op je pad? Wat heb jij geplant? Welke verhalen dansen in jouw mist?   Welke verhalen leven in en door jou maar worden nooit verteld?

Als coach voorzie ik je van zotte en fantasierijke schrijfopdrachten rond bepaalde thema’s.  Jij kan dan gezellig thuis aan je eigen dagboek met schrijfopdrachten schrijven om steeds meer helderheid te vinden.   We laten grenzeloze, briljante verhalen ontspruiten want op papier is alles mogelijk. En alles mag.

Voor wie?

Voor mensen die op zoek willen gaan naar meer authentiek leven, naar dichter bij zichzelf staan en naar persoonlijke groei.

Voor mensen die willen groeien in mildheid en die zoeken naar herkenning, erkenning en naar nieuwe manieren om naar zichzelf en naar het verleden te kijken.

Voor durvers en dromen die vrij, rebels en vol goesting in het leven willen staan.

Voor mensen die zich willen bevrijden van beperkingen uit het verleden, van disfunctionele denkschema’s en die open staan om een reis te maken naar hun eigen potentiële veld waar weer meer mogelijk is.

Praktisch

Duur
Elke sessie duurt  anderhalfuur.

Locatie
Villa Vonk – Oudenaardsesteenweg 52 – Gent.

Prijs
85 euro/ uur standaardtarief (inclusief materialen en eventuele creatieve opdrachten)
45 euro/ uur sociaal tarief (verhoogde tegemoetkoming).

Afspraak maken 
Bellen naar 0485/39.81.77  of  mailen naar lut@waawwelzijn.be.