MeesterKat

MeesterKat leefde in het glazen huis op de berg. Hij leefde er zonder klok en zonder tijd. Voor MeesterKat bestonden er maar twee momenten die van belang waren. Het- hier- en- nu moment en het geschikte moment. Het geschikte moment dat werd hem ingefluisterd een klok had hij dus gewoon helemaal niet nodig.

MeesterKat  leefde in  liefdevolle aandacht, rust, verbinding, stilte en reflectie. Althans soms. Want soms was hij door het dolle heen , draaide hij wild, lawaaierig en levenslustig.

MeesterKat had heel wat verhalen te vertellen na zijn negen innige levens. Daarom trok hij op een mooie dag zijn zevensmijlslaarzen en zijn witte schilderschort aan. Daarmee huppelde hij fluitend de berg af, het dorp in. Daar bood hij zijn diensten aan als raadgever, verhalenverteller , ideeënstroom  en als kattenbelletjesschrijver. Algauw werd MeesterKat alom gevraagd en geprezen. Hij kreeg een vaste plek als vaste ideeënfontein en als opperraadsman van het Waaw huis.

Wil  je graag kennismaken met zijn inspirerende verhalen, zijn ideeën zonder box  of met zijn kattenbelletjes ?

Vraag je  kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Wil je kennismaken met de kattenbelletjes vol levenswijsheden van MeesterKat? Volg dan de Facebookpagina of de instagrampagina van WaaW.

VUL HET FORMULIER IN EN BOEK ME